Për t'u anëtaresuar në Shoqatën e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqiperisë (SHKFSH) nevojitet dokumentacioni i mëposhtem:

- Dokument Identifikimi i skanuar (ID ose Pasaporte)

- Fotografi digitale (Format Pashaporte)

- Diploma e skanuar

Prej datës 1 Dhjetor 2015 SHKFSH mundëson anëtarësimin ONLINE duke ndjekur linkun në vijim:
Formulari i Anëtarësimit

Dokumentacioni i mësipërm mund të dorëzohet edhe pranë zyrave të SHKFSH në adresën, Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati 2-të, Tiranë, Shqipëri, ose në rrugë elektronike.

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mail[email protected]
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë