Lajme

27/09/2023

Të nderuar anëtarë të SHKFSH, Ju informojmë se në kuadër të programit për Edukimin e Vijueshëm Profesional për vitin 2023, Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë ka miratuar çeljen...

10/09/2023

Të nderuar anëtarë të SHKFSH, Ju informojmë se në kuadër të programit për Edukimin e Vijueshëm Profesional për vitin 2023, Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë ka miratuar çeljen...

06/06/2023

Njoftohen të gjithë kandidatët për Auditues Ligjor/Kontabilist i Miratuar që do të marrin pjesë në provimin e datës 10 Qershor 2023 “ Zbatimi në praktikë i kërkesave të legjislacionit të tatimeve...

29/05/2023

Njoftohen të gjithë kandidatët për Auditues Ligjor/Kontabilist i Miratuar që do të marrin pjesë në provimin e datës 03 Qershor 2023 “Zbatimi në praktikë i legjislacionit mbi të drejtën civile, të...

Evente

31/05/2023

Nga data 23 deri në datën 28 maj 2023, një delegacion i Shoqatës së Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë, (SHKFSH), i kryesuar nga Profesor Doktor Sherif Bundo, Kryetar i Shoqatës, kreu një...

30/09/2022

Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë ka çelur sezonin e përvitshëm të edukimit të vijueshëm profesional për mbajtësit e gradës profesionale KM aktiv, dhe KM jo aktiv, anëtarë të...

20/06/2022

Ditën e Enjte, datë 16 Qershor 2022, Forumi "Miqtë e Përmetit", organizoi një veprimtari në ndihmë te komunitetit. Në veprimtari morën pjesë: 12 studentë të Universitetit të Poitiers, Francë, 12...

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë