Për t’iu përgjigjur kërkesave të shumta të anëtarëve të shoqatës, SHKFSH organizon nga data 18-25 Nëntor 2020 kursin përgatitor për Kontabilistë të Miratuar.

Të gjithë të interesuarit të shprehin interesin duke u regjistruar në linkun në vijim: klikoni këtu

Kurset do të zhvillohen në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, Godina Liria, kati i parë, në respekt të protokollit sanitar të diktuar nga Ministria e Shëndetësisë.

 

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë