SHKFSH njofton të gjithë të interesuarit se nga data 31 Janar deri më 9 Shkurt 2023 celet kursi përgatitor për hyrjen në provim për marrjen e titullit “Kontabilist të Miratuar” 2023. Kjo vjen si rrjedhojë e kërkesave të larta nga anëtarët tanë.

Për të marrë pjesë në këtë trajnim, Kandidatët KM, duhet të:

1. Të shprehin interesin duke u regjistruar në link: 
https://shkfsh.org/portali-elektronik/formular-regjistrimi-per-kandidatet-per-titullin-kontabilist-i-miratuar-31-janar-9-shkurt-2023

2. Të anëtarësohen në SHKFSH për vitin 2023;

3. Të kryejnë pagesën e tarifës së trajnimit.

Afati i fundit për regjistrimin është data 30 Janar 2023.

Kursi përgatitor do të zhvillohet në auditor, në godinën ‘Liria’, Rruga ‘Arben Broci’, pranë Fakultetit Ekonomik, cdo ditë nga ora 17:00 - 21:00, përvec dites së Shtunë 16:00 - 20:00 dhe te Dieles 9:00 - 13:00. 

Ju mirëpresim !

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mail[email protected]
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë