SHKFSH njofton të gjithë profesionistët, mbajtësit e titullit Kontabilist i Miratuar dhe jo vetëm, të gjithë anëtarët e saj se është publikuar Ligji i ri mbi të Ardhurat.

Në vijim gjeni Ligjin e ri Tatim mbi të Ardhurat 29/2023. Ligji aktual 8438 datë 28.12.1998 shfuqizohet.

Ju vëmë në dijeni se ligji ri ka shumë ndryshime , pothuajse në cdo rubrike, por me efekt nga 01.01.2024, përvec Nenit 69 pika 2, efekti i të cilit është nga 01.06.2023 dhe kë të bëjë me formulën e llogaritjes TAP për pagat nga Qershor 2023.

PDF: Ligji i ri Tatim Mbi te Ardhurat

 

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë