Të nderuar anëtarë të SHKFSH,

Ju informojmë se në kuadër të programit për Edukimin e Vijueshëm Profesional për vitin 2023, Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë ka miratuar çeljen e trajnimit të dytë për këtë vit, i cili do te zhvillohet në qytetin e Tiranës. Të gjithë mbajtësit e titullit KM Aktiv dhe Jo-Aktiv të cilët kanë detyrimin ligjor të kryerjes së 40 orëve CPD në vit, si dhe cdo profesionist i fushës i cili është i interesuar për ndjekien e trajnimit, është i ftuar të marrë pjesë nga data 16 Tetor - 24 Tetor cdo ditë nga ora 17:00-21:00, përvec ditës së Diel ora 09:00-13:00, në ambientet e godinës 'Liria', pranë fakultetit Ekonomik, Tiranë.

Regjistrimet kryhen nëpërmjet Portalit Elektronik të SHKFSH, duke plotësuar Formularin e Regjistrimit në linkun në vijim:

Link: https://shkfsh.org/portali-elektronik/formular-regjistrimi-ne-trajniminn-e-detyrueshem-per-mbajtesit-e-titullit-km-aktiv-dhe-km-joaktiv-16-tetor-24-tetor-2023-ne-tirane

Detajet në lidhje me programin e trajnimit dhe mënyrën e pagesës do ti merrni pasi të kryeni regjistrimin në link-un e mësipërm.

Shënim: Lutemi, brenda datës 15 Tetor 2023 të na njoftoni mbi pjesëmarrjen tuaj. Njoftimi juaj është shumë i rëndësishëm, pasi mbi këtë bazë Shoqata do të programojë kapacitetet si dhe organizimin e trajnimit dhe aktivitetit të programuar.

Tarifa e trajnimit është 26000 lekë.

Ju sjellim në vëmendje se duke filluar nga viti 2019, Edukimi i Vijueshëm Profesional është i detyrueshëm si për mbajtësit e titutullit KM Aktiv ashtu edhe per KM Jo Aktiv, për 40 orë në vit. Eshtë i ftuar të marrë pjesë edhe cdo profesionist me 2-3 vite eksperiencë pune, që nuk e ka detyrim ndjekjen e trajnimit, por dëshiron të zgjerojë njohuritë profesionale.

Mbas këtij konfirmimi, me datë 15 Tetor, do t’iu dërgohet programi i trajnimit së bashku me datat përkatëse të organizimit të kurseve si dhe detaje të tjera të karakterit organizativ.

 

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mail[email protected]
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë