Njoftohen të gjithë kandidatët e interesuar për të marrë pjesë në provimet për të fituar titullin Kontabilist i Miratuar, se është shpallur kalendari i provimeve të aftësive profesionale për Kontabilist të Miratuar sipas disiplinave për sezonin 2024, nga Bordi i Mbikëqyrjes Publike

 Sipas Ligjit 10091 dt. 05.03.2009 i ndryshuar, për titullin KM kandidatët duhet të kalojnë me sukses vetëm tre provimet e para (1, 2 dhe 3)

Link: Kalendari i provimeve të aftësive profesionale për Kontabilist të Miratuar për sezonin 2024

 

 

 

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mail[email protected]
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë