Nisur nga kërkesat dhe interesi i shprehur prej anëtarëve të SHKFSH, si dhe në kuadër të provimeve të aftësive profesionale për Kontabilist i Miratuar, njoftojmë se së shpejti gjatë muajit Maj 2024, do të celim një kurs të ri përgatitor për Standartet Kombëtare dhe Ndërkombëtare të Kontabilitetit e Raportim Financiar, për Kandidatët që aspirojnë të fitojnë gradën Profesionale “Kontabilist i Miratuar”. 

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të regjistrohen në linkun e mëposhtëm: 

Link: https://shkfsh.org/portali-elektronik/formular-regjistrimi-per-kandidatet-per-titullin-kontabilist-i-miratuar-maj-2024 

 

Në ditet në vijim do të njoftoheni për programin, datën si dhe oraret e trajnimit. 

Ju mirëpresim! 

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mail[email protected]
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë