Njoftohen të gjithë kandidatët e interesuar për marrjen e titullit "Kontabilist i Miratuar", se procesi i regjistrimeve në provimet e aftësive profesionale të sezonit të ri do të zhvillohet në datat 27 Mars – 30 Prill 2024

- Procesi i aplikimit dhe regjistrimit do të kryhet pranë Sekretarisë Teknike të Organizatës Profesionale të Audituesve Ligjorë IEKA. Një kopje e kërkesës së bashku me mandatin e pagesës dorëzohet pranë Bordit të Mbikëqyrjes Publike BMP.

- Për çdo paqartësi mund të drejtoheni pranë sekretarisë teknike të KPAP në adresën: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. dhe në nr. e tel: +355 4 23 46 077, si dhe pranë BMP-së në adresën: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. dhe në nr. e tel: +355 4 562 8441.

Lista e dokumentacionit të kërkuar për t’u regjistruar si dhe tarifat gjendet në linkun më poshtë:

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mail[email protected]
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë