Trajnim i detyrueshëm për mbajtësit e titullit KM Aktiv dhe Jo Aktiv

Data e fillimit: 10 Maj 2019

Të nderuar anëtarë të SHKFSH,

Në kuadër të zhvillimit të trajnimeve të vijueshme për mbajtësit e titullit KM Aktiv dhe KM Jo Aktiv, nga data 10 Maj 2019 do të zhvillohet trajnimi i vijueshëm i rradhës.

Ju sjellim në vëmendje se duke filluar nga viti 2019, trajnimi i vazhduar është i detyrueshëm si për mbajtësit e titutullit KM Aktiv ashtu edhe per KM Jo Aktiv, për 40 orë në vit.

Trajnimi do të fillojë në datë 10 Maj 2019, nga ora 17:00-21:00, në ambjentet e Godinës Liria, Universiteti i Tiranës.

Dita e parë: E detytueshme për të gjithë

Dita e dytë: E detytueshme për të gjithë

Dita e tretë: E detytueshme për të gjithë

Program i ditëve të tjera do ju komunikohet ditën e parë të trajnimit.

Regjistrimet kryhen nëpërmjet Portalit Elektronik të SHKFSH, duke plotësuar Formularin e regjistrimit në linkun:

https://shkfsh.org/portali-elektronik/trajnim-i-detyrueshem-per-mbajtesit-e-titullit-km-aktiv-dhe-jo-aktiv-10-maj-2019

Shënim: Rregjistrimet për pjesëmarrje mbyllen një ditë para fillimit të trajnimit.

Eshtë i ftuar të marrë pjesë edhe cdo profesionist me 2-3 vite eksperiencë pune.

Gjatë vitit 2019, SHKFSH do të organizojë trajnime intensive për anëtarët e saj në mënyrë që cdokush të ketë mundësinë që t’i ndjekie ato dhe të jetë konform kërkesave të rregulloreve.

 

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë