Në 7 Dhjetor 2013 (Ditën e Shtunë), ora 17:00, në ambjentet e Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, fillon kursi i parë përgatitor 10 ditor për titullin "Kontabël i Miratuar", për Standardet Kombëtare dhe Ndërkombetare të Kontabilitetit.

Për t’u paraprirë problemeve të organizimit dhe për të zgjidhur në kohën e duhur plotësimin e detyrimeve që ka Shoqata, jeni të lutur të konfirmoni interesin Tuaj për këtë kurs 10 ditor.

Regjistrimet mund të kryhen duke shprehur interesin nëpërmjet Email.

 

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë