Ju njoftojmë se në respekt të kërkesës së një grupi kandidatësh të rregjistruar për të shtyrë kursin dhjetëditor përgatitor për provimin e KM disa ditë më afër provimit, Shoqata e Kontabilisteve dhe Financierëve të Shqiperisë, ka vendosur që Kursi të fillojë në dhjetëditorin e dytë të muajit Janar 2013.

Shoqata përfiton nga rasti t'ju urojë njëherësh shëndet dhe suksese.

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë