Me vendimin e datës 24 Nëntor 2012, të Këshillit të Përgjithshëm të SHKFSH, është vendosur që më datë 20 Janar 2013 të mblidhet Konferenca Kombëtare e Shoqatës së Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë.
Në këtë konferencë do të kremtohet 15 vjetori i SHKFSH-së, do të diskutohen problemet që shqetësojne kontabilistët dhe financierët në vendin tonë si dhe do të këmbehen ide dhe përvoja lidhur me përmirësimin e punës dhe rritjen e nivelit profesional dhe rolit aktiv të kontabilistëve.
Këshilli i Përgjithshëm ka krijuar një komision të posacëm për organizimin e konferencës i cili mblidhet në datën 13.12.2012, ora 16:30 pranë ambjenteve të SHKFSH.

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë