Hotel MONDIAL, Tirane 24 Nentor 2012, ora 11.00

Rendi dites:
1. Informacion mbi zhvillimet e deritanishme ne fushen e Kontabilitetit (Standardet, organizimet, ligjin qe po rishikohet, dhe rregullat dhe rregulloret e provimeve)
2. Mbi festimin e 15 Vjetorit te SHKFSH (Akti themelimit te SHKFSH 20 janar 1998 – 20 janar 2013)
3. Mbi propozimet per tituj nderi dhe dekorime te SHKFSH, per antare dhe drejtues te SHKFSH,
4. Mbi serine e re te kurseve pergatitore te trajnimit, per Kontabel te Miratuar dhe Ekspert Kontabel te Autorizuar, te antaresise se SHKFSH dhe miratimin e lektoreve dhe te kuotave te kursit, per sezonin 2013. Kalendari potencial i kursit.
5. Informacion mbi pagesen e kuotave dhe ndryshimet ne faqen zyrtare te adreses elektronike te Shoqates
6. Te tjera

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë