Shoqata e Kontabilisteve dhe e Financierëve të Shqipërisë (SHKFSH) uron gjithë antarët e saj dhe familjet e tyre: Gezuar 100 vjetorin e Pavarsisë. Urojme për të gjithë shëndet dhe suksese në këtë ditëlindje të 100-të të shtetit shqiptar.

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë