Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë, SHKFSH, merr pjesë si anëtare e Këshillit Kombëtar të Investimeve, ku u diskutuan strategjitë për nxitjen e investimeve, lehtësimin e proçedurave, forcimin e stabilizimit tatimor, nxitjen dhe përmirësimin e klimës së të bërit biznes, asistencës së bizneseve dhe sfidat për të ardhmen. SHKFSH, përfaqësohet në këtë Forum nga Kryetari, Prof. Dr. Sherif BUNDO.

Link: Agjenda e takimit, Këshillit të Investimeve "Sfidat e Sektorit Privat: Administrata Fiskale, Inovacioni, Produktiviteti"

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mail[email protected]
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë