Ky seminar i organizuar nga KKK, u zhvillua diten e enjte, date 11.04.2013, ora 09.00 - 13.00, ne mjediset e Hotel SHERATON. Ne seminar ishin te ftuar Anetare te KKK, Stafi i KKK, Ministria e Financave, perfaqesues nga Shoqatat Profesionale, Institucionet Akademike, Shoqata e Bankave te Shqiperise, Kompanite Audituese dhe Konsulentet e Projektit.

Qellimi i organizimit te ketij seminari eshte prezantimi i qasjeve lidhur me proçedurat dhe metodologjine e zhvillimit te SKK-ve.

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë