Jeni mbajtës i titullit "Kontabilist i Miratuar" por nuk e gjeni emrin tuaj më poshtë? 
Ju ftojmë të aktualizoni të dhënat tuaja duke klikuar këtu për t'u drejtuar tek Portali Elektronik i SHKFSH

Shoqeria e KontabilitetitKontabilisti i MiratuarNIPTNr. Licenses
A&E TOTRAJ SHPKAge Mark TotrajL89806001HC-0001-22
ACCOUNTING & TAX SOLUTIONSSonila Murat HasanajM11409013LC-0002-22
PROFESSIONAL PARTNER SHPKShkelqim Rifat MalevijaL16508002DC-0003-22
ZAKFP ACCOUNTING SHPKZigur Fuat KermaL61412024AC-0004-22
ASC CPAS SHPKAgim Jonuz BinajK31601169UC-0005-22
NORDEEN SHPKArlind Enver KafejaL72213015CC-0006-22
GOALXMina Naun ShtëmbariL72209052JC-0007-22
STUDIO KONSULENCE 94 SHPKZamira Bujar Nurçe (Xhiholli)K41406025UC-0008-22
HODA CONSULTING SHPKGani Asqeri HodaL91506030TC-0009-22
ATA STUDIO SHPKArtur Nebi BrahajL91407033AC-0010-22
HM&H BUSINESS SHPKBrunila Bashkim LeskajL31615002KC-0011-22
TCHE CONSULTING SHPKGentian Niko CeceL32210024FC-0012-22
PBM SHPKZana Halim MalajK31407015RC-0013-22
5A FINANCIAL COMPANY SHPKAgron Xhevdet TrimiM01406504DC-0014-22
SJ CONSULTING SHPKSibora Lavdosh JonuzajM11530025EC-0015-22
OSS SHPKOltjon Anesti SotaL96316201DC-0016-22
DIE KRONE INTERNATIONAL SHPKEdmir Vilson DanoL51707032TC-0017-22

Na kontaktoni

Adresa: Blv. Bajram Curri, Pallati mbrapa shkollës së Baletit , Kati i dytë,
Tiranë, Shqipëri
Orari: Hënë - Premte: 14:00 - 20:30 &
Shtunë: 14:00 - 18:00
Tel/Fax: +355 4 222 7 555
Mob: +355 67 249 9070
Mailinfo@shkfsh.org
Web: www.shkfsh.org

Lidhuni me ne

© 1998-2021 | SHKFSH - Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë